Ghid Antreprenori:
3 Tactici pe care Probabil Nu le Stii, Premergatoare Marketing-ului

servicii seo pret

1. Manualul de Branding

Imaginea firmei trebuie sa fie bine stabilita, prin logo, paleta de culori si setul de fonturi. Este recomandat sa iti formezi o idee, ulterior putand apela la un designer sau la o agentie, care sa iti puna ideile in practica. Atat numele firmei, cat si logo-ul, ar trebui sa fie cat mai sugestive, unice si de neuitat. Acestea, vor fi folosite pe toate canalele si platformele pe care activezi.

Exemplu Branding

pret servicii branding

Exemplu Website

pret servicii branding

2. Performanta Website-ului

Pe langa binecunoscutele elemente pe care le poti urmari la website-ul tau, ca viteza de incarcare, UX, relevanta continutului samd., este recomandat sa indeplinesti partea de SEO din „spatele” acestuia, compeltand cu atentie cuvintele cheie pe care doresti sa apara in cautari si metadescrierile, care trebuie sa inceapa cu respectivul cuvant cheie ales pentru pagina curenta. De asemenea, nu uita de imagini, care trebuie sa fie denumite tot cu aceste cuvinte cheie, imaginea reprezentativa, etichete si categorii. Poti folosi un plugin de genul Yoast SEO, care te ghideaza.

Website SEO

optimizare seo pret

3. Date de Logare si Accese

In fiecare business, vor exista numeroase conturi, date de logare si parole. Este bine sa ti le notezi, pentru a nu intampina probleme de acces si pentru a evita pierderea timpului (si a banilor), mai ales atunci cand apelezi la o terta parte care sa te ajute in afacere.

De asemenea, este important sa stii de unde vei da acces unui freelancer sau unei firme, atunci cand doresti sa iti preia din sarcini, in Pagina de Facebook, Business Manager, Ads Manager, Google Adwords, Tag Manager, Analytics si altele.

Roluri in Pagina de Facebook

roluri-in-pagina-facebook

Acces in Ads Manager

acces-facebook-ads-manager

BONUS

Tips & Tricks pentru a crea o pagina de companie pe LinkedIn

Ultimele update-uri ale LinkedIn nu sunt suficient de clare. Astfel, daca nu ai inca o prezenta pe LinkedIn, trebuie sa stii ca pagina de companie se poate crea numai din contul tau personal (similar cu Facebook), iar acesta trebuie sa aiba conexiuni. LinkedIn, in help, prezinta anumite conditii care nu sunt neaparat valabile. Eu am reusit sa creez o pagina, cu un cont nou, care avea aproximativ 3 conexiuni, create imediat. Este bine de stiut, in cazul in care LinkedIn este o platforma prin care vrei sa te faci cunoscut, investind in articole, postari si marketing.

Creaza Pagina de Companie LinkedIn

create-linkedin-page

Branding Pagina de Companie LinkedIn

create-linkedin-work-page

Si nu in ultimul rand…

Un citat de la Dave Thomas, om de afaceri si filantropist, fondator al Wendy’s (al treilea cel mai mare lant de fast-food din lume), reprezentand un sfat pe care il dau mereu clientilor mei:

„De ce ai nevoie pentru a începe o afacere? Trei lucruri simple: să-ți cunoști produsul mai bine decât oricine, să-ți știi clienții și să ai o dorință arzătoare de a reuși.”

De Interes

Assets

LINKS: DIY crafts playlist curbaregene.ro styllia.ro noiplus1.ro mâncurry

Read More »

Assets

LINKS: DIY crafts playlist curbaregene.ro styllia.ro noiplus1.ro mâncurry

Read More »

Assets

LINKS: DIY crafts playlist curbaregene.ro styllia.ro noiplus1.ro mâncurry

Read More »